افزایش طول عمر و سلامتی با ایجاد تغییرات در زندگی به وسیله طب سنتی

افزایش طول عمر و سلامتی با ایجاد تغییرات در زندگی به وسیله طب سنتی

مطلبی که برای شما در نظر گرفتیم به نظر خودمان بسیار مهم می‌باشد. یکی از مهمترین تجربیاتی که طی چند سال اخیر در حوزه سلامت و سبک زندگی داشته ایم. مبنای این تجربه امتحان کردن یکی از توصیه هایی هست که دکتر روازاده در یکی از سخنرانیهاشون داشته اند.

پس شاید بشود گفت که مخاطب اصلی این پست کسانی هستند که پیگیر مطالب دکتر روازاده هستند و برایشان جالب است که تجربه های دیگران درخصوص استفاده از راهکارهای دکتر روازاده برای تغییر سبک زندگی به سوی سلامتی را بدانند. البته برای بقیه مخاطبان هم ممکن است این مطلب جالب باشد.

من فکر میکنم جنجالی بودن مطالب دکتر روازاده بیشتر از آن که ربط به طبابت از طریق طب سنتی داشته باشد، مرتبط با مطالبی هست که در خصوص تغییر سبک زندگی روزمره و تغییر در تغذیه روزمره بیان شده و انتقاداتی که ایشان در خصوص اثرات منفی حضور تکنولوژی و ایده های غلط بهداشتی در زندگی بشر بیان کرده اند.

خوب مساله اینه که رعایت همه مسائلی که ایشان در سخنرانی‌ها مطرح کرده اند احتمالا ناممکن است ولی ما فکر کردیم بیایم سعی کنیم که تا میتوانیم بعضی موارد را رعایت کنیم. بخصوص کارهایی که رعایت آن‌ها ساده تر هست. مثلا تغییر ظروف پخت و پز کار خیلی راحتی خواهد بود . البته شاید کمی هزینه داشته باشد اما فقط یک بار هست. یعنی یک بار قابلمه و ماهیتابه و کتری و قاشق چنگال و… را عوض کرده و سال‌ها استفاده میکنیم.

دکتر روازاده در راستای تغییر در سبک زندگی، در یکی از سخنرانی‌هایشان مطالب مهمی گفته اند که خلاصه آن‌ این هست که اگر شما آب، نمک و روغن مصرفییتان را اصلاح کنید، هشتاد درصد، بله ۸۰ درصد سلامتی خودتان را تضمین کرده اید.

مشکل آب لوله کشی شهری از دید آقای روازاده وجود کلر در آب هست که از دید ایشون باعث بسیاری مشکلات جسمی میشه، سلولها رو از درون بیمار و نابود میکنه، ریزش مو میاره، باعث سفیدی زودرس مو میشه و خیلی مشکلات دیگه. خوب ما تصمیم گرفتیم که برای فرار از کلر آب حداقل آب رو بجوشونیم .

ما الان نزدیک به یک سال و نیم هست که این کار رو انجام داده ایم. یا آب جوشیده میخوریم و یا گاهی هم بندرت آب چشمه. آب چشمه رو از روستا های اطراف کرج تهیه میکنیم . تو این روستا هاآب لوله کشی از آب یک چشمه تامین میشه که بنا بر آزمایشات دقیق اداره استاندارد از با کیفیترین آبهای ایران هستند و حتی با چشمه های مشهور جهان رقابت میکنند.

البته مسلمه که برای اکثریت چنین چیزی ممکن نیست و بهترین راهکار از دید من همون جوشاندن آب هست که تا حد زیادی کلر اون رو از بین میبره. شما وقتی مدتی آب جوشیده مصرف کنید دیگه نمیتونید آب لوله کشی رو استفاده کنید چون مزه اون براتون مثل آب استخر میشه و تعجب خواهید کرد که چطور قبل از این خیلی راحت لیوان رو از شیر پر میکردید و میخوردید.

باید این مطلب راهم بگم که در بعضی از ابها نیترات وجوددارد که درصورت جوشاندن این نوع ابها نیترات ان افزایش می یابد پس ابهای که نیترات دارند را هرگز نجوشانید.در مورد نمک مصرفی هم اینجا طی مطلبی که درباره کنترل فشار خون با نمک دریا نوشته بودم، توضیح داده ام.

بیش از دو سال هست که نمک مصرفیمون رو عوض کرده ایم و فقط از نمک دریا استفاده میکنیم . درباره فواید نمک دریا باید عرض کنم که فواید بسیاری داردکه به زودی اطلاعات کاملی را برای اگاهی بیشتر شما عزیزان در مورد انواع نمکها خواهم نوشت

نمک دریای احیای سلامت

و اما مساله آخر یعنی روغن: دوستان شاید سخت ترین و پرهزینه ترین قسمت تغییرات سه گانه مذکور همین تغییر در روغن هست. دکتر روازاده معتقد هستند که روغنهای مایع موجود در بازار همگی طبع سرد دارند و منشاء بسیاری از دردهای مفصلی و مشکلات گوارشی و قلبی عروقی همین روغنهای مصرفی مردم هستند. از دید ایشون روغن های موجود در بازار اغلب پارافین های خوراکی هستند و اصولا از دانه های گیاهی مثل آفتابگردان و ذرت گرفته نشده اند.

البته تفاوت فاحش و پایین بودن قیمت یک لیتر از روغن های مذکور از یک کیلو از هر کدام از دانه های خام آن به نظر من ثابت میکنه که این روغنها هرچی هست، نمیتونه روغن ذرت و آفتابگردان و امثالهم باشه. هرچند حتی اگر روغن همین دانه ها هم باشند از دید دکتر روازاده مناسب برای پخت و پز نیستند چون طبع سرد دارند.

به هر حال ایشون معتقدند که بهترین روغنهای مصرفی روغن حیوانی محلی و روغن دنبه، روغن زیتون و روغن کنجد هست. پیدا کردن روغن حیوانی اصل کار راحتی نیست و اگر هم پیدا بشه قیمتش خیلی خیلی بالاست و برای مصرف روزمره به نظر من به صرفه نیست. و به هر حال تو این دو سال جز یک بار ما روغن حیوانی نخریدیم. در عوض برای همیشه با روغن مایع معمول در فروشگاه های مواد غذایی خداحافظی کردیم. (روغن جامد رو چند سال قبل ترک کرده بودیم). روغن کنجد و روغن زیتون وارد زندگی ما شد.

 

 

روغن کنجد رو برای سرخ کردن استفاده می کنیم و روغن زیتون رو برای پخت و پز . یعنی برای پخت برنج و پیازداغ انواع خورشت و سایر غذاها از روغن زیتون استفاده میکنیم و برای سرخ کردن هم فقط و فقط روغن کنجد مصرف داریم. خوب قیمت این دو روغن نسبت به روغنهای مایع بیشتره و شاید فکر کنید که تغییر روغن مصرفی برای همیشه کار مشکلی هست ولی دوستان به شما اکیدا توصیه میکنم که این موضوع رو جدی بگیرید.

اگر به سلامتی خود و خانواده علاقه مند هستید برای همیشه با روغنهای مایع با طبع سرد طبخ غذا که در بازار هست خداحافظی کنید. ما تا به حال خیلی تغییرات در راستای طبیعی و سالم کردن زندگی انجام داده ایم و من اینجا نطر شخصی خودم رو که برخاسته از تجربیات شخصیم هست بیان می کنم که:

هیچ تغییری در سبک زندگی اثرش در سلامت و شادابی عمومی به اندازه تغییر در روغن مصرفی نیست.

این رو همیشه به همه دوستانم میگم. به همه توصیه میکنم اگر هیچ تغییری نمیخواهید در زندگیتون ایجاد کنید لااقل سعی کنید روغن مصرفی روزانه خود رو عوض کنید. اگر دوست دار طعم روغن زیتون و کنجد نیستید سعی کنید دوست داشتنش رو به خودتون تلقین کنید و اگر تامین هزینه اون براتون مشکله سعی کنید از هر هزینه دیگری بزنید ولی این تغییر رو در زندگی ایجاد کنید.

به نظر من این بزرگترین خدمتی هست که به سلامتی خود و عزیزانتان میکنید. اینهمه مشکلات قلبی و عروقی و خدای نکرده سکته های در سنین پایین و درد مفاصلی که حتی جوانها به اون مبتلا هستند و مشکلات گوارشی که همه گیر شده یکی از ریشه های اصلی اصلی اون همین روغنهای مایع سرد نامرغوب هست که اصلا معلوم نیست از چی تهیه میشه.

پس به شما دوستان توصیه میکنم که حتما به روغن کنجد و روغن زیتون رو بیاررید و اثرش رو در سلامتی و شادابیتون امتحان کنید. اگر مدتی این تغییر رو در زندگی ایجاد کنید بعد خواهید دید که روغنهای مایع معمولی رو نمیتونید تحمل کنید و دچار مشکلات گوارشی میشید. مشکلاتی که ممکنه همین حالا به اون مبتلا باشید ولی منشاء اون رو ندونید.

نکته یک: یادتون باشه که خانم های باردار بهتره از روغن کنجد استفاده نکنند و فقط روغن زیتون و روغن محلی استفاده کنند.

نکته دو: روغن کنجد رو از نوع کارخانه ای نخرید. دوستان ما امتحان کرده اند. این روغنهای کنجد کارخانه ای مثل سایر روغنهای مایع اصلا اونی نیستند که روی بسته بندی اونها نوشته شده یعنی اصلا روغن کنجد نیستند. روغن کنجد کاملا بوی کنجد و بوی حلوا ارده داره. در حال حاضر در کرج فروشگاه هایی که لبنیات سنتی میفروشند روغن کنجد سنتی هم عرضه میکنند.

در تهران هم فکر میکنم همینطور باشه. در بسیاری از شهرهای ایران که مرکز تهیه حلوا ارده سنتی هستند، روغن کنجد (روغن ارده کنجد) به وفور یافت میشه. شهرهایی مثل یزد، کاشان، دزفول ، قم و … مرکز تهیه و توزیع روغن ارده کنجد هستند. اگر شما شهرهای دیگه ای رو میشناسید لطفا بفرمایید تا در این پست ذکر بشه.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *