ازدیاد شیر مادر توسط طب سنتی

ازدیاد شیر مادر توسط طب سنتی

آنچه در ازدیاد شیر مادر بیش از هر عامل دیگر موثر است حالت روانی و قدرت اراده مادر است. چنانچه ذکر می کنند زنی ۶۰ ساله پس از نوه دار شدن بدلیل از دست رفتن مادر نوزاد به حکم اجبار پستان بی شیر خود را در دهان کودک گذاشت و به علت همان تحریکات روحی به تدریج شیر از پستان هایش جاری شد و نوزاد را سیر کرد. در تقویت اراده و روحیه خود بکوشید و از غذاهایی که دارای ویتامین ب به مقدار زیاد می باشند استفاده کنید.

ازدیاد شیر مادر افزایش شیر مادر شیر مادر بهترین شیری است که کودک می تواند آن را هضم کند و از هر لحاظ برای کودک مناسب ترین غذا محسوب می شود. کودکانی که از شیر مادر استفاده میکنند قوی تر و سالم تر از کودکان دیگر می باشند و از استخوان های محکم تری برخوردارند.کودک احتیاج به محبت مادر دارد، بچه هایی که از شیر مادر استفاده میکنند از آرامش خاصی برخوردار می شوند.

در روزهای اول و دوم طفل هر ۶ ساعت یک بار شیر می‌خورد و در روزهای بعد هر ۴ ساعت یک بار. توصیه: روزی یک یا دو بار پستان ها را با آب و صابون شستشو و مالش دهید . دست های خود را همیشه قبل و بعد از شیر دادن بشویید. چنانچه شیر مادر غلیظ است با خوردن آب لیمو می توان شیر را رقیق کرد. چنانچه شیر مادر تکافوی بچه را نکند، برای ازدیاد شیر از این موارد استفاده کنید: شیر: یک مادر شیرده روزانه هر قدر شیر بخورد تقریبا به همان مقدار شیر از راه پستان خود پس می دهد.

شیر جهت افزایش شیر مادر بهترین غذا است. رازیانه: سرشار از ویتامین های آ ، ب وث ، فسفر و آهک است . دم کرده تخم رازیانه به مقدار ۱۵ گرم در یک لیتر آب را با هر غذا یک فنجان مصرف کنید. بادیان: بادیان را با نشاسته گندم بپزید و میل کنید. یونجه: خوردن یونجه با شکر برای ازدیاد شیر مادر توصیه می شود. توت فرنگی:دم کرده برگ توت فرنگی شیر را زیاد می کند. بادام: بادام را خوب بجوید تا هضم شود. بادام سرشار از ویتامین های آ و ب می باشد. مقدار زیادی آهک و فسفر دارد و برای زنان شیرده تجویز می شود.

ترب: آب ترب را میل کنید زیرا برای ازدیاد شیر مادران توصیه و تجویز شده است. چلتوک: چلتوک برنج مخصوصا برنجی که آفتاب زیاد خورده باشد یا نواحی که دارای آفتاب زیاد است به عمل آمده باشد به دلیل آنکه دارای انواع ویتامین ب می باشد در افزایش شیر مادر اثرات چشمگیری دارد. چعفری: ضماد برگ جعفری به روی سینه مادران شیر ده شیر آن ها را افزایش می دهد.

لیمو: خوردن لیمو برای مادران شیرده ضرورت دارد ، زیرا هم مادر و هم طفل را در مقابل بیماری اسکوربوت مقاوم می کند. هندوانه ، خربزه، گرمک ، طالبی را نیز از یاد نبرید ، زیرا جهت ازدیاد شیر مادر بسیار مفید و موثر می باشد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *