ابتلا به یبوست و دیابت به دلیل نبود سبوس در نان

خوردن مواد غذایی خوب به اندازه ای برای حفظ و بازگرداندن درمان موثر است و نقش مهمی دارد که بسیاری از دانشمندان ایرانی مانند ابوعلی سینا و زکریای رازی، غذا را دارو و دارو را همان غذای مناسب عنوان می کنند.به عبارت دیگر در طب سنتی ایران، تغذیه مناسب می تواند از بروز بیماری ها نه تنها پیشگیری کند که به درمان بیماری ها نیز منجر شود.در خصوص تغییر سبک زندگی و نوع تغذیه و نقش آن در بروز بیماری ها ، کاهش مصرف نان سبوس دار در شرایط حال حاضر کشور است و اینکه تغذیه با نان های عاری از سبوس باعث بروز بیماری هایی همچون دیابت و یبوست می شود.

استفاده بی رویه از چای های اسانس دار ، شیرینی های حاوی روغن های با ترانس چرب بالا ، شکر و قند سفید از دیگر مواد مضر سلامتی است .این مواد در حالت طبیعی به رنگ قهوه ای و قرمز است اما تولید کنندگان برای زیبایی این مواد با مواد شیمیایی آن را به رنگ سفید در می آورند که برای سلامتی مضر است.این در حالی است که بدن انسان برای بدست آوردن تعادل (اسیدی و قلیایی) به نمک با ترکیب سدیم، پتاسیم و فسفر نیاز دارد.

نمک مفید همانند شکر قهوه ای هم اکنون در بازار ایران موجود است. نا آگاهی مردم، سبب به فروش نرسیدن این محصول می شود و همین ناآگاهی است که سبب شده است ، بسیاری از مردم ما از فشار خون و سپس مشکلات کلیوی و دیالیزی رنج ببرند.دریایی، اما در عین حال متاسفانه برخی از این رویکرد مردم سوء استفاده می کنند و این گرایش مثبت را به بیراهه می کشانند.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *